Pakker for deg som selger IT-tjenester:

Startpakke

Startpakke for IT forhandlere som ønsker å komme i gang med salg av administrerte tjenester! Du trenger ikke vente til pengene flyter før du kan ta i bruk det beste verktøyet!

PSA / Ticketing

Med HaloPSA detter tingene på plass av seg selv samtidig som du hele tiden har mulighet til å slå på nye funksjoner uten at det koster noe ekstra!

Cyber sikkerhetspakke

Komplett plattform for MSP-er som ønsker å etablere strømlinjeformede sikkerhetstjenester eller sliter med at eksisterende leveranser har for mange forskjellige produsenter og overlappende tjenester.

Pakke for sikker passord- og dokumenthåndtering

Har du eget hus i orden? Ikke gå på kompromiss med egen og kunders sikkerhet! Vi tror på løsninger bygget av mennesker som forstår vår bransje.

Pakker for deg som kjøper IT-tjenester:

IT-drift pakke

Du kjenner det kanskje allerede på kroppen? Nettverket ditt er i konstant og hurtig utvikling med flere enheter, operativsystem og lokasjoner å ta ansvar for. Kontinuerlig oppdagelse, identifisering og overvåking er eneste måten du kan sikre at enheter og endepunkt er proaktivt driftet.

IT-servicemanagement pakke

 ITSM – betyr at du forbedrer din bedrifts forretnings ytelse gjennom bedre IT leveranser. Hovedelementene i dette vil som oftest være basert på administrasjon av kompetanse, IT assets og konfigurasjon av tjenester – Med HaloITSM, får du alt du trenger på et sted.