IT Driftsverktøypakke

Ivareta sikring og drift av interne nettverk

N-able N-sight er et av markedets mest solgte driftsverktøy, bygget for å ivareta sikring og drift av nettverk og brukere. Brukt av 100-vis av våre MSP-er i Norge og verden over.

Du kjenner det kanskje allerede på kroppen? Nettverket ditt er i konstant og hurtig utvikling med flere enheter, operativsystem og lokasjoner å ta ansvar for. Kontinuerlig oppdagelse, identifisering og overvåking er eneste måten du kan sikre at enheter og endepunkt er proaktivt driftet.

Nsight

N-able N-sight – En 3-1 løsning som er skreddersydd for dine behov. Vi har laget en perfekt pakke for deg som ønsker å ta kontroll over egen IT-drift. 

N-able RMM er et skybasert verktøy for å administrere, overvåke og sikre både egne og dine kunders enheter alt i et enkelt dashbord. Basert på ledende teknologier finner du verktøy for alt ifra varslinger, patching og utvikling av selvrettende prosesser for typiske driftshendelser. 

N-able Take Control+ gir deg en smidig og effektiv problemhåndtering da du kan koble direkte til enheter som krever din oppmerksomhet. Den lar deg også chatte med sluttbruker for instrukser og informasjon underveis. 

N-able MSP Manager er et integrert ticket system som gir deg det du trenger for å opprette saker og holde oversikt over både problemer og internfakturering.

Sett opp automatisk patching og oppdatering

Ved å automatisere patching og oppdateringer, både effektiviserer og trygger du din bedrift og enhetene du har ansvar for. 

Enklere brukerstøtte

Med et par trykk går du fra å bli varslet om et problem til å være på maskinen det gjelder og løse problemet. Underveis kan du chatte med sluttbruker for en smidig behandling fra start til slutt.

Full kontroll på arbeidsflyten

Etter en effektiv og god håndtering av problemer får du også en rask og lettvint løsning for fakturering. N-able leverer her en komplett 3-1 løsning som gir deg alt du trenger for å lykkes!

Ta en testtur med oss!

Vi vil gjerne vise deg hvordan pakken for IT service management vil ivareta sikring og drift av nettverk og brukere. 

En av våre erfarne rådgivere står klar til å hjelpe deg.

IT-administrasjonspakke

Bedre bedrift med bedre IT-leveranser

HaloITSM Powered by ID Upscaled

 ITSM – betyr at du forbedrer din bedrifts forretnings ytelse gjennom bedre IT leveranser. Hovedelementene i dette vil som oftest være basert på administrasjon av kompetanse, IT assets og konfigurasjon av tjenester – Med HaloITSM, får du alt du trenger på et sted.

HaloITSM hjelper deg med å transformere dine nåværende arbeidsmetoder til intuitive, oppdaterte arbeidsflyter. Gi dine team muligheten til å yte den aller beste servicen – både til kunder og ansatte, konsekvent og gjentagende. HaloITSM er en enkel, altomfattende ITSM-programvareløsning, og den vil ikke bare standardisere prosessene dine. HaloITSM gir deg også verdifull analyse slik at du kan matche IT-leveransen din med selskapets reelle behov. Nåtid – og fremtid.

Gjør som så mange andre fornøyde brukere: Prøvekjør løsningen 

Reduser IT-kostnadene

HaloITSM er en knallgod investering i din bedrifts fremtid. I dagens digitale utvikling er det svært viktig å velge riktige og smarte løsninger.

Bedre kvalitet på IT-leveransene

HaloITSM er bygget på rammeverket til ITIL som er bransjens beste standard for at administrasjon og IT skal jobbe sammen for å oppnå best mulig resultater.

Reduser risiko for hele bedriften

HALOITSM har sikkerhet som sin høyeste prioritering og er bygget rundt et robust sikkerhetssystem for data og personopplysninger. 

ISO27001 & Cyber Essentials sertifisert.

Gjør IT-avdelingen til et konkurransefortrinn

Produktivitet, smidighet og kvalitet er tre viktige elementer HaloITSM tilfører din virksomhet for at du skal ha det beste rammeverket for suksess.

Ta en testtur med oss!

Vi vil gjerne vise deg hvordan pakken for IT-administrasjon kan gi din bedrift bedre IT leveranser.

En av våre erfarne rådgivere står klar til å hjelpe deg.