Startpakke for IT-forhandlere

N-able N-sight

Startpakke for IT forhandlere som ønsker å komme i gang med salg av administrerte tjenester! Du trenger ikke vente til pengene flyter før du kan ta i bruk det beste verktøyet!

Enten du akkurat har startet opp for deg selv, eller er en etablert reaktiv MSP som selger timer etter forespørsler, så er dette den perfekte pakken for å komme i gang med det beste verktøyet uten at det koster deg skjorta. Du får tilgang til vår og N-able sine markeds- og tekniske ressurser slik at du finner veien til lønnsomme konsepter for suksess. Med denne spesialpriset oppstartspakken fra N‑able kan du:

Nsight

N-able N-sight er en 3-1 skybasert løsning for å administrere, overvåke og sikre dine kunders enheter alt i et enkelt dashbord.  Løsningen består av modulene RMM, MSP Manager og Take Control+

  • Med N-sight på laget, får du tilgang til alle verktøyene du trenger for å sikre at du bruker minst mulig tid hele veien fra et problem oppstår, til det er bokført, løst og fakturert. 
  • I en verden hvor prisene er presset er det viktigere enn noensinne at du er effektiv og innehar størst mulig kvalitet i dine leveranser 
  • Tar du med deg oss på reisen, får du også sparring med erfarne rådgivere som har hatt reisen før deg og vet hva som trengs.

N-able RMM

Et av markedets absolutt mest solgte RMM (Remote Monitoring Management) med flere hundre kunder i Norge. 

RMM er et skybasert verktøy for å administrere, overvåke og sikre egne og kunders enheter – alt i et oversiktlig og brukervennlig dashbord. 

Basert på ledende teknologier finner du verktøy for alt ifra varslinger, patching og utvikling av selvrettende prosesser for typiske driftshendelser. 

Startpakken inneholder lisenser for 100 endepunkt og du kan bygge på med ekstra funksjoner som antivirus, EDR og backup etc.

N-able MSP Manager

Når du har fanget opp eventuelle feil og varsler, må du ta steget videre for å sikre at du får betalt og får oversikt hva du bruker tiden på. Startpakken inneholder lisens for 3 agenter og gir deg full ticket historikk med enhetene i RMM dashbordet. 

N-able Take Control Plus

N-able RMM har innebygd fjernstyring som løser det meste. Med denne utvidelsen gir vi deg enda mer avanserte funksjoner slik at du kan tilby ad hoc fjernhjelp til kunder som ikke er aktivert i ditt dashbord. Gir tilgang til en aktiv fjernhjelp sesjon om gangen, men kan utvides til flere.

Ta en testtur med oss!

Vi vil gjerne vise deg hvordan startpakken for IT-forhandlere kan gi din bedrift en kick-start på MSP-tilværelsen. 

En av våre erfarne rådgivere står klar til å hjelpe deg.

Pakke for sikker passord- og dokumenthåndtering

N-able Passportal & Documentation Manager

Har du eget hus i orden? Ikke gå på kompromiss med egen og kunders sikkerhet! Vi tror på løsninger bygget av mennesker som forstår vår bransje.

N-able Passportal & Documentation Manager er laget av MSP-er for MSP-er! Løser de behov og utfordringer du må håndtere i en verden hvor sikring av dine tilganger er viktigere enn noensinne. Når vi har hjulpet deg med å få eget hus i orden, hjelper vi deg med etablering av passordtjenester for egne kunder.

Vi bygger våre konsepter på det beste – N-able Passportal ble kåret til vinner av “Best-Of Password Management” kategorien av Expert Insights og benyttes av en rekke av våre partnere i Norge.

N-able Passportal

N‑able Passportal ble designet og utviklet for å administrere passord sikkert og skalerbart. Passord er porten til enhver virksomhet, men man trenger sterke portvakter. Bruk N-able Passportal til å redusere sikkerhetssårbarheter, operere med større effektivitet og administrere legitimasjons-opplysninger mer sikkert og effektivt.

Ekstra tjenester genererer mer inntekter! Passportal Site og Blink er moduler som gir deg mulighet for å levere passordtjenester til dine kunders ansatte. Egen passordhåndterer (Site) sørger for at også dine kunder får en trygg hverdag og Blink gir mulighet for å kunne resette eget passord enkelt og sikkert.

Documentation Manager

Spar tid, penger og frustrasjon med en sentralisert IT-dokumentasjonsløsning. N-able™ Passportal + Documentation Manager er designet for å forbedre effektiviteten og kundeopplevelsen. Med Passportal + Documentation Manager kan du standardisere din kundedokumentasjon og arbeide mer effektivt med linkede dokumenter, artikler og adgangskoder i en enkelt plattform.

Ta en testtur med oss!

La sikkerhet bli et konkurransefortrinn for deg og dine kunder. Vi vil gjerne fortelle deg mer om N-able pakken vi har satt sammen. 

En av våre erfarne rådgivere står klar til å hjelpe deg.

Acronis Cyber Protect Cloud

Bygget for å etablere cybersikre MSP leveranser

Komplett plattform for MSP-er som ønsker å etablere strømlinjeformede sikkerhetstjenester eller sliter med at eksisterende leveranser har for mange forskjellige produsenter og overlappende tjenester. Vår erfaring viser at MSP-er som tilbyr sikkerhetstjenester bygget på Acronis Cyber Cloud er mer effektive, har større marginer og minimerer sine kunders cybersikkerhetsrisiko.

Ved å slå sammen cybersikkerhet, databeskyttelse og sikkerhetskopiering, får man en bedre beskyttelse med bruk av færre ressurser. Skann sikkerhetskopier etter malware for å unngå reinfeksjon for sikker og malware-fri gjenoppretting. Unngå falske positive med globale og lokale tillatelseslister. Forenkle avbøtende tiltak med enklere etterforskning.

Med Intranet får du tilgang til Acronis CyberFit Partner Program som gjør MSP-er i stand til å raskt lære, lansere og markedsføre tjenester bygget på egenskapene til Acronis Cyber Protect Cloud. I tillegg hjelper vårt partneromsorgsteam med å sikre at du får en rask og problemfri start.

Anti-malware and antivirus

Vær i i forkant på moderne cybertrusler med prisvinnende anti-ransomware og anti-malware-funksjoner.

Fail-safe patching

Automatisk backup av endepunkt før installasjon av patcher  for umiddelbar roll-back.

Kriminalteknisk backup

Image-basert backup med verdifulle ekstra data lagt til backupene

Safe recovery

Integrer anti-malwareoppdateringer og patcher i gjenopprettelsesprosessen.

Continous data protection

Kontinuerlige databeskyttelsestjenester som støtter dataintegritet og drift.

Global threat monitoring and smart alerts

Oppretting av tillatelseslister fra sikkerhetskopier støtter mer aggressiv heuristikk ved å forhindre falske registreringer.

Ta en testtur med oss!

Sett av 30 min for en gjennomgang av hvordan Acronis Cyber Cloud kan effektivisere sikkerhet for deg og dine kunder.

En av våre erfarne rådgivere står klar til å hjelpe deg.

Lei av rigide, tunge amerikanske systemer?
Vi gir deg en enklere og mer brukervennlig hverdag

Med HaloPSA detter tingene på plass av seg selv samtidig som du hele tiden har mulighet til å slå på nye funksjoner uten at det koster noe ekstra!

Alt du trenger på et sted – team og bedrifter av alle størrelser bruker i dag HaloPSA. En utrolig enkelhet med en intuitiv tilnærming og best av alt – den kan tilpasses ditt bruk uten at du må betale skjorta for ekstra funksjoner eller endringer.

  • Transformer dine arbeidsmetoder og gi dine team mulighetene til å levere arbeid og service av den høyeste kvalitet.
  • HaloPSA gir deg verdifulle analyser slik at du kan matche IT-leveransen din med selskapets reelle behov. Nåtid – og fremtid.
  • ITIL-justerte prosesser gjør det enkelt å håndtere hendelser og møte SLA’er. 
  • Det har aldri vært enklere å automatisere arbeidsflytene dine eller å sentralisere kommunikasjonen din.
  • Servicekatalog: En selvbetjeningsportal som dine brukere vil elske og faktisk bruke!
  • Endringskontroll (Change control):  Få detaljert og unik oversikt og sporing over alle endringer på tvers av organisasjonen
  • Inventarstyring (Asset Management): Sentraliser bedriftens inventarstyring

 

Planlegg, spor og automatiser arbeidsflyt i en og samme plattform!

Ta en testtur med oss!

Er HaloPSA perfekt for din bedrift? Sett av 30 min til en demonstrasjon på Teams, så finner vi ut av det sammen. 

En av våre erfarne rådgivere står klar til å hjelpe deg.