Service Desk

Få full kontroll over alle prosessene av tjenesteleveransen samtidig som du øker effektiviteten med neste generasjons kunstige intelligens og automatisering.

- Intranet har 25 års erfaring som verdiøkende distributør i Norge

Bli best på kundeopplevelse

SWITSM er en knall god investering i din bedrifts fremtid. I dagens digitale utvikling er det svært viktig å velge riktige og smarte løsninger.

Produktivitet, smidighet og kvalitet er tre viktige elementer SWITSM tilfører din virksomhet. Om ikke det var nok så er SWITSM bygget på rammeverket til ITIL som er bransjens beste standard for at administrasjon og IT skal jobbe sammen for å oppnå best mulig resultater.

Du blir mer kostnadseffektiv og får full kontroll over dine prosesser og tidsbruken vil gå betraktelig ned. Du kan til og med få systemet til å lage automatiserte analyser slik at du og ditt team istedenfor kan fokusere på å utvikle virksomheten mens kundeopplevelsen er ivaretatt.

Den enkle prisingen gjør en investering i SWITSM forutsigbar og gir avkastning fra første “klikk”- Start i dag, fakturer i morgen! Du vokser i ditt eget tempo og løsningen følger etter(PAY-AS-YOU-GROW) og blir belønnet etter volum. Ta kontakt i dag.

Ta kontakt for en uforpliktende prat i dag: