Forvaltning av IT Infrastruktur

Intranet har lang erfaring med forvaltning av IT infrastruktur, og har i dag landet på en markedsledende løsning fra N-able. Ved å bli partner med oss er du trygg på at du alltid har et fjerndriftssystem tilpasset deg og dine kunders behov. 

- Intranet har 25 års erfaring som verdiøkende distributør i Norge

Våre fjerndriftssystemer

Våre RMM (Remote Montoring and Management) er såkalte fjerndriftssystemer som opprinnelig ble utviklet for å slippe å reise ut til kunden for å se om backup var gått eller ikke.

I dag er RMM-systemene mye mer enn bare det. Vi overvåker alt som kan overvåkes og varsles, samtidig som vi har lagt inn muligheter for å endepunktsikre og sikkerhetshetskopiere PC’er, servere, Mac og Linux maskiner.

Vi gir våre partnere mulighet til å foredle og utøve sin opparbeidede erfaring og kompetanse ved å etablere såkalte selvhelbredende prosesser og oppgaver, samt at man får tilgang til et script-bibliotek med 100-vis av ferdige løsninger for automatisert drift.

N-ABLE RMM

Norges mest solgte skybaserte verktøy for administrering, overvåkning og sikring av dine kunders enheter.
  • Alt i ett og samme dashbord
  • Passer typisk til 1 - 5 driftskonsulenter
  • Systemet er skybasert, du slipper vedlikehold
  • Du betaler bare for det du bruker

N-ABLE N-central

Det ultimate verktøyet for NOC & Enterprise verden. Et ekstremt kraftig filtrerings- og selvhelende system gir uante muligheter.
  • Best i klassen på RMM
  • Passer typisk til 5+ driftskonsulenter
  • Standardisere onboardingprosessen for nye kunder
  • Integreres med markedsledende PSA systemer
  • Integrert med Microsoft Intune

RMM

Utfordringen:
De fleste MSPer jobber som klassiske systemhus med fokus på maskinvare, programvare og tilbyr vanligvis prosjektbaserte tjenester innenfor IT-bedrift. Med denne arbeidsmetoden vil kundene bli fakturert basert på teknikers oppdrag, noe som gjør at utnyttelsesgraden av teknikere vil variere. Dette resulterer i at beløpet som faktureres kunden også vil være varierende.

Løsningen:
Med vår MSP modell kan du selv kartlegge dine månedlige utgifter og aktivitetene bak dem. Ved å kunne tilby ulike tjenestepakker tilpasset kundens behov, om det er en skreddersydd pakke for hele IT-bedriften, for individuelle servere eller arbeidsstasjoner- vil dette gi forutsigbarhet både for dine kunder og din bedrift,
med et fast månedsbeløp på dine tjenestepakker.

Verktøyet:
Med den kraftige automatiseringsfunksjonen til vårt produkt N-ABLE RMM, anslår våre MSP-partnere at de kan automatisere mer en 80% av alle nødvendige aktiviteter. Det betyr at du kan administrere opptil 1000 arbeidsstasjoner for dine kunder med kun en tekniker, ved å ta i bruk dette verktøyet.

Vi har gode startpakker for at du skal komme raskt i gang på en kostnadseffektiv måte.

N-central

IT-proffene bruker N-Central

N-ABLE N-CENTRAL er det ultimate verktøyet for NOC- & Enterprise-verden. Stikkord er automatisering og oversikt som er selve grunnlaget for effektiv, sikker og lønnsom drift.

Et ekstremt kraftig filtreringsystem lar deg gruppere enheter i alle typer kategorier for videre bearbeidelse. Med N-central kan du enkelt standardisere onboardingprosessen for nye kunder, forenkle patching eller strømlinjeforme support og faktureringsprosessene. Basert på opparbeidet erfaring og kompetanse kan du utvikle egne selvhelbredende prosesser slik at du kan ta på deg mer ansvar og risiko uten at du nødvendigvis må utføre mer arbeid. Dette er mulig med et kraftig verktøysett som forenkler automatisering av repeterende oppgaver.

N-central gir målbar avkastning og skreddersyr opplevelsen av maksimal utnyttelse. Her bygger du tjenester inn i dine leveranser, samtidig som du øker inntektene fra administrerte tjenester. Avanserte sikkerhetsfunksjoner, beskytter dine kunder mot morgendagens trusler, og er basis i dine MSSP leveranser!

Vi deler mer enn gjerne all den kompetansen og erfaringen vi har opparbeidet oss med deg. Med det N-ABLE baserte IDKONSEPTET blir veien til suksess litt lettere og litt raskere.

Usikker på hvilket fjerndriftssystem som passer deg?

Ta kontakt for en uforpliktende prat rundt N-able: