- Bli Acronis partner

Acronis Cyber Protect

Stikk deg ut i mengden og tilby det siste innenfor cybersikkerhet. Moderniser cybersikkerhet og backup for dine kunder med integrert endepunktsikring. 

- Bli Acronis Cyber Protect partner

Komplett cybersikkerhet i én løsning

Hvordan sikrer du dine kunder? Er du en av de som tilbyr kundene dine en meny av fire-fem forskjellige løsninger for å håndtere cybersikkerhet?

Med en av markedets råeste teknologier tilbyr Acronis Cyber Protect nå komplett cybersikkerhet i ett produkt. Løsningen inneholder backup, disaster recovery og endepunktsikring; alt styrt fra ett felles dashbord. 

Vi søker nye partnere som vil integrere Acronis Cyber Protect inn i sine leveranser, samtidig som du øker inntektene med komplett cybersikkerhet i én løsning. Ta kontakt i dag.

Tradisjonelle og eksisterende MSP-verktøy motvirker ikke nye trusler

Behovet for lagring av store datamengder vokser raskt, og tradisjonelle systemer inneholder ofte ingen data gjenoppretting, ingen selvbeskyttelse, har kjente sårbarheter for angripere og er dermed svært enkle mål for dataangrep. 

Ingen datagjenoppretting

Kjente
sårbarheter

Ingen selvbeskyttelse

ikke-fiksbare infiserte maskiner

Sårbar for angrep

Alle Acronis-produkter kombinerer AI-forbedret databeskyttelse og sikkerhet - alt i én løsning

Med en av markedets råeste teknologier for cybersikkerhet tilbyr Acronis Cyber Protect nå komplett cybersikkerhet i ett produkt. Løsningen inneholder backup, disaster recovery og endepunktsikring; alt styrt fra ett felles dashbord. 

Identifiserer

Oppdager

Beskytter

Responderer

Recovery

Proaktiv beskyttelse

Aktiv beskyttelse

Reaktiv beskyttelse

Cyber Notary

Cyber Privacy

Ønsker du å bli Acronis Cyber Protect partner?

Våre rådgivere står klar til å gi deg en kort gjennomgang og samtidig sikre at du får sjekket ut nok til at du vil ta deg en gratis prøvetur.

- Drift er enkelt, når cybersikkerheten er tatt hånd om

Ta kontakt for en uforpliktende prat i dag: